Fresing

Verktøy til fresing av høyeste kvalitet

Verktøy til fresing av høyeste kvalitet

editorial

Fresing er en prosess som anvendes innen mange bransjer, enten med en manuelt styrt fres eller en automatisk fres. Det anvendes primært for produksjon av små og store deler, og er en av de mest brukte prosessene for maskinering av deler på grunn av den store presisjonen. 

Verktøy for fresing

Presis, rask og sikker fresing krever selvfølgelig det helt riktige utstyret, og her er det stor forskjell på hva man har behov for. Det avhenger nemlig av hvilke deler som skal produseres, hvor stor maskinen er, hvilke materialer dere anvender osv.

Fresekropper finnes for eksempel i mange varianter – rett fra hjørnefreser og spiralfreser til plan- og skivefreser. Til disse kan du også få utskiftbare fresehoder som kan brukes til å erstatte slitte skjærhoder. Dette gir en stor besparelse i forhold til å måtte skifte ut hele verktøyet, og gir derfor svært god mening i de fleste bedrifter. Det gir også økt fleksibilitet fordi du kan bruke flere skjær typer, og minimerer behovet for et stort verktøy lager.

Fresing

Finn dine verktøy online

Hos Seco Tools AS kan du finne alt du trenger innen fresing. Deres imponerende utvalg av fresekropper inkluderer noe for ethvert behov, uansett hvilke størrelser og materialer dere anvender. De utskiftbare fresehoder gjør det enda mer fleksibelt. Samtidig får du en omfattende serie av solide hardmetall pinnefreser som kan optimalisere skjæring av alle materialer – også de mer krevende. 

På deres side kan du se hele sortimentet av verktøy og tilbehør til fresing, og her kan du helt sikkert finne det du trenger. Har du behov for hjelp og veiledning i forbindelse med ditt kjøp, da sitter profesjonelle fagpersoner klar for å gi deg den rådgivningen du trenger. 

Uansett hvilke produkter du velger, så kan du være sikker på at kvaliteten er helt i topp – både på produkt og service.