lithium ion batteri

Trenger du nye oppladbare batterier?

Trenger du nye oppladbare batterier?

Trenger du nye oppladbare batterier?

Oppladbare batterier er et utrolig bra valg og lithium ion batteri er et veldig bra oppladbart batteri som du kommer til å få stor glede over i lang, lang tid. De er en av de aller nyeste utviklingene innenfor mer miljøvennlige og bærekraftige batterier og utelukkende på grunn av det er det noe man burde velge.

Når vi kan velge bærekraft både vi velge bærekraft. De miljøvennlige og oppladbare batteriene brukes ofte til elektriske radiostyrte biler, elektriske verktøy, E-sigaretter, lommelykter og mye, mye mer. De holder lenger, lader raskere opp og har bare en lenger levetid enn vanlige batterier, noe som gjør at de er helt ypperlige hvis man vil tenke mer miljøvennlig og velge noe som er mer bærekraftig. Hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg at vi har et ansvar og burde velge bærekraftig når vi kan. Også selv om det bare er et litium ion batteri? ja!

Lader raskere og holder lenger

Elsker du ikke bare når det som er bærekraftig også er det som presterer best? Et litium ion batteri lades raskere opp, er mer effektivt og holder lenger. Altså, hvis man sammenligner dem med vanlig batteri-teknologi. Så hvis lang batteritid er viktig og skal vektlegges i valget av batteri er et litium ion batteri helt optimalt og det opplagte valget.

Vi har valgt det til alle de tingene vi kan. Man behøver ikke å lade det hele tiden på grunn av «hukommelseseffekten» som påvirker levetiden, og er også gode når det kommer til lav selvutladning, sammelignlignet med vanlige batterier. Hvis man vil kan man godt kan lade batteriet litt om gangen, men det har, som alle batterier behov for å bli ladet ut en gang innimellom for å forhindre kobberdannelse

Masse bra merker

Batteriene finnes hos mange merker, som for eksempel Enerpower, Samsung, Panasonic, Sony, LG og mange flere.