gulvafslibning århus

Tør du slipe gulvene på egen hånd?

Tør du slipe gulvene på egen hånd?

editorial

Gulv er noe som gjør en fantastisk forskjell i en bolig, spesielt hvis de er pene og jevne. Derfor er det ikke så rart at mange er interessert i nettopp å få slipt gulvene for å få et flott og jevnt resultat. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal gå frem, og om det er en oppgave man kan tørre å utføre helt på egenhånd, uten å bruke profesjonelle. 

Få all den informasjonen du trenger først

Før du går i gang med å høvle løs på gulvene, kan det være svært lurt å sette seg litt inn i hva gulvsliping går ut på, og hva man skal tenke om før man skal høvle ned for eksempel gamle tregulv i en leilighet fra 1800-tallet. Det er ikke bare bare, og derfor er det viktig å gå forsiktig og nøye til verks, og gi oppgaven den tiden den trenger, for å få det resultatet du vil ha. Gulvkanonen har gode råd til deg som skal behandle gulv, og hva de forskjellige behandlingene kan koste. 

gulvafslibning århus

Fordeler ved å slipe gulv selv 

For det er jo ingen hemmelighet at det kanskje er noen fordeler man kan oppnå ved å slipe gulvene selv, samtidig som det også kan være noe å hente i å få profesjonelle til å utføre oppgaven. Det er jo først og fremst en stor økonomisk fordel ved å skulle slipe gulvene selv, da man ikke behøver å betale for andres arbeid. Man skal dog selv legge ned den tiden det kreves, og man skal enten kjøpe eller leie (eller kanskje bare låne) det utstyret som trengs for å få det beste resultatet. 

I tillegg så er det jo svært viktig å huske på at hvis noe mot all formodning skulle gå galt med prosjektet når man gjør det selv, og man skal fikse det etterfølgende, ja, så kan det bli svært dyrt å få det reparert av profesjonelle. Det er noe av grunnen til at det kan være lurt å få hjelp.