låsesmed

Skift til ny og moderne dørlås

Skift til ny og moderne dørlås

Hvis du er en av dem som bor i en eldre bolig er det kanskje på tide å skifte til ny ytterdør. En aldri så liten modernisering av ytterdøren vil kunne føre til bedre isolasjon. Det vil da komme mindre trekk inn gjennom dørkarmen slik at boligen din ikke vil bli påvirket av temperaturskiftninger.

Du kan også velge å etterisolere både dørkarm og vinduer for å holde både kulde, fukt og vind ute. Det finnes mange moderne og stilfulle ytterdører å velge mellom. Det kommer stadig ytterdører i ny design og farger som garantert faller i smak hos boligeiere. Det anbefales også å etterisolere både vinduer og dører i hele boligen for å få best effekt.

I tillegg til bedre isolasjon vil en ny ytterdør også kunne øke boligens sikkerhet. Nye ytterdører kan monteres med en moderne dørlås som tilfredsstiller dine forventninger og krav om sikkerhet. Dersom du ønsker å skifte dørlås kan du kontakte en låsesmed i Drammen, eller en annen låsesmed i nærheten av boligen din. 

En sikker og trygg dørlås

Ved å bytte til en ny dørlås vil du sikre boligen mot uvedkommende. Du bør bytte dørlås om du har kjøpt deg en ny bolig eller flytter inne som en ny leietaker. I mange tilfeller har tidligere beboere kopiert eller lånt ut hovednøkkelen til andre som ikke nødvendigvis har levert nøkkelen tilbake.

Borettslag benytter gjerne systemnøkler som ikke skal kopieres uten at det kan vises skriftlig dokumentasjon på eierskap. Mange borettslag krever derfor at du kontakter styret i borettslaget om du mister en nøkkel som tilhører boligen din.

For å øke sikkerheten kan du derfor velge å skifte låssylinder. Du kan også bytte til en elektronisk lås som omfatter bruk av både brikke, kode og mobilapp. Dette er sikkerhetstiltak som raskt øker sikkerheten til din bolig på en tilfredsstillende måte.