Air Wick

Skap stemning i hvert rom med duft

Skap stemning i hvert rom med duft

Man kan enkelt skape stemning med dufter i hjemmet. Her skal vi se litt nærmere på hvordan. 

Hvilken stemning vil du skape? 

Vi mennesker er veldig tett forbundet med duft, og det er en av våre sterkeste sanser. Vi forbinder forskjellige lukter med minner og følelser, og derfor er det et utrolig sterkt virkemiddel hvis man vil vekke noe bestemt, skape en spesiell stemning eller kanskje til og med få noen til å forbinde en bestemt duft med oss. Det er ikke så rart at de fleste huske den første kjærestens parfyme, eller lukten av barndomshjemmet eller sommerferie med bestemte blomster. Det hele kobles sammen i hjernen vår, og er derfor kraftige sansepåminnelser.

Dette kan du med fordel utnytte i hjemmet ditt, når du skal skape stemning i hvert rom. Det kan du nemlig enkelt gjøre med duft, men du skal finne ut av hvilken stemning du vil skape, og hvilke dufter du vil bruke. Det kan man gjøre med ting som air wick, duftlys, duftpinner og diffusere med damp. Det er mange muligheter, og du skal finne det som passer best for deg. Du finner mange spennende alternativer og dufter på Coolpriser.no.

Hvis du for eksempel vil skape en avslappende atmosfære på soverommet, kan det være lurt å se på dufter som lavendel som virker avslappende, eller dufter som kanskje ikke nødvendgivs er en blomst, men handler mer om musk eller om jord. Det er mange spennende tilganger til duft som ikke bare handler om dufter vi gjenkjenner umiddelbart.

Man kan med fordel også se på litt friske dufter til badet, som for eksempel mynte eller sitrongress. Mange liker litt varme dufter som krydder, kakao og bergamott i stuen for å skape en lun stemning. Det hele handler dog om deg og din smak – hva vil du at folk skal forbinde med deg? Det er det viktigste spørsmålet du stiller.