Hårfjerning

Skap den perfekte morgen- og skjønnhetsrutinen

Skap den perfekte morgen- og skjønnhetsrutinen

editorial

Det er gode tips til skjønnhetsrutiner overalt, men hvordan lager man rutiner som man klarer å holde på i lengden? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Lag en rutine du kan holde

Formålet med en god skjønnhetsrutine er at man skal føle seg vel til en hver tid, nettopp ved å ha en rutine som sørger for at alt er på stell. Det er noe som dog kan fylle svært mye i hverdagen, hvis man ikke har en god rutine, og da blir det mer slitsomt enn velvære. 

Hårfjerning

Det mange gjør når de faller av en skjønnhetsrutine, og kanskje spesielt morgenrutinen, er at de lager en rutine som man ikke helt klarer å holde i lengden. Den er gjerne altfor ambisiøs, inspirert av influensene som kanskje har en helt annen hverdag og livsstil enn dem selv. Da er det kanskje ikke så rart at det ikke er så lett å holde på rutinene når det kommer til stykket. Derfor kan det være lurt å identifisere akkurat hvilke behov du har, og dermed sørge for å kuratere en rutine som dekker disse, kanskje med litt variasjoner underveis. For eksempel kan man ta en siktsmaske en gang i uken, eller en retinolbehandling noen dager. Man kan lage en enkel liten timeplan der man kan krysse av, så får man en lite følelse av mestring også underveis. 

Sørg for å booke avtaler fast

Det kan også lønne seg å booke avtaler fast så du alltid er i den formen du vil være. Frisør, øyenbryn og vipper og hårfjerning kan være sånne avtaler. Det handler rett og slett om hva du har behov for og føler for, og hva slags budsjett du har. Noen ting prioriterer du kanskje å gjøre selv, som negler, mens andre ting overlater du til profesjonelle. Det er helt opp til deg, men med gode rutiner er det enkelt å opprettholde.