sende pakke

Skal du sende pakke i Norge?

Skal du sende pakke i Norge?

Skal du sende pakke i Norge?

Er du en liten norsk bedrift som skal sende pakke i Norge til kunder forskjellige steder eller har familie over hele landet er det å vite hva det koster å sende pakker i Norge både smart og praktisk.I Norge er det mest vanlig å sende pakker i posten på under 2 kg fra en norsk adresse til en annen norsk adresse.

Hvis du er usikker på om det du vil sende skal sendes som pakke eller brev, noe som også påvirker prisen, kan du gå til et lokalt postkontor og få veiledning. Der kan du kjøpe frimerker og sende pakken din også. Det kan være smart å få veiledning på et postkontor før man bestemmer seg for være sikker på at man ikke betaler mer enn man egentlig behøver. Hvis man ikke vet hvordan man skal gå frem kan det virke som mange forskjellige variabler man skal ta hensyn til, men det er faktisk ikke så ille når man først vet hva man skal og det er ikke så vanskelig å finne ut av.

Størrelsen avgjør

Man man skal sende pakke i Norge kommer man ikke utenom at når det kommer til å sende pakker er størrelse og vekt helt essensielt i forhold til prisen. Man kan for eksempel noen ganger sende det man selv føler er en pakke, som brev, på grunn av målene, noe som er billigere enn å sende som pakke. I tillegg kan det koste ekstra hvis du for eksempel vil ha sporing på pakken eller hvis du skal sende pakken til utlandet og avhengig av om dette er innenfor Norden eller Europa eller i resten av verden vil prisen også endre seg. 

Bestill porto på nettet hjemmefra

Hvis du skal sende pakke i Norge og vil slippe å stå i kø hos posten, noe ingen vel egentlig gidder, kan du heldigvis ordne det aller meste på nettet.