isolering

Registrer båten din i skipsregisteret

Registrer båten din i skipsregisteret

Det er ingenting som gir en bedre sommerfølelse enn sommerbris på sjøen. Denne får du best om du befinner deg i en klassisk skjærgårdsjeep, eller en annen type båt om sommeren. Dette er for mange det sikreste tegnet på at sommeren har ankommet.

For at båtlivet skal by på hyggelige båtturer og samvær, er det viktig at du kontrollerer at båten er tilstrekkelig vedlikeholdt før du setter deg på sjøen. Båten din bør være sikker i bruk, og i tillegg kunne benyttes til de bruksområdene som du ønsker.

Dersom du planlegger å kjøpe deg en båt før sesongen begynner, bør du registrere båten din hos Sjøfartsdirektoratets skipsregister. Hvis du kjøper deg en brukt båt, bør den være godt vedlikeholdt. Spesielt bør du sjekke at båtmotoren fungerer. Du kan også undersøke om isolering eksos i Stavanger, kan være noe for deg.

Nyt båtlivet hele sommeren

Det er mange av oss som foretrekker å tilbringe mest mulig tid i båten om sommeren. Noen legger også opp til at en kan overnatte i båten. Dette kan være perfekt for deg som ønsker en annerledes sommerferie. Dersom dette er et alternativ for deg, er det viktig å planlegge det praktiske godt på forhånd.

Før du går til anskaffelse av en båt, bør du vurdere hvilken type båt som passer best. Det kan være stor forskjell på å anskaffe seg en seilbåt, i forhold til det å kjøpe en båt med motor. En seilbåt passer gjerne bedre om du ønsker å overnatte i båten.

Den norske kysten er lagt opptil at du skal kunne nyte et fantastisk godt båtliv gjennom hele sommeren. Ingenting er bedre enn å tilbringe sommeren i båt, og på denne måten kunne besøke norske skjærgårder. Her finner du enkelt frem til et rikt sosialt båtliv, som garantert bidrar til at sommeren er på sitt beste.