4G overvåkningskamera

Overvåkningskamera uten internett

Overvåkningskamera uten internett

editorial

Flere og flere velger å montere alarmsystemer og overvåkningskamera i deres eget hjem, på hytten, ved båten eller lignende. Det kan bidra til en større sikkerhet, og ikke minst en større følelse av trygghet når man er ute. 

Overvåkningskamera for ditt hjem

Det finnes mange ulike alarmsystemer på markedet, og en vanlig tyverialarm kan gjøre en stor forskjell i hverdagen. Men med et overvåkningskamera får du noe ekstra. Her får du nemlig muligheten for å følge med i hva som skjer når du ikke er hjemme. Du kan både følge med live, f.eks. hvis du er på ferie eller tur, eller du kan se tilbake på en bestemt dato for å finne ut hva som har skjedd.

Når du skal velge overvåkningskamera må du tenke over flere ting. Spesielt plasseringen er utrolig viktig, men også hvor høy kvalitet du får på video, om det fungerer i både mørke og lys, og om det må kobles opp med internett. Det riktige valget for deg avhenger fullstendig av dine ønsker og behov.

image

Hva gjør du uten internett?

Det er smart å koble opp et overvåkningskamera med internett, fordi du ellers ikke kan ha mulighet for å følge med live. Men hva gjør du hvis internett ikke er tilgjengelig der kameraet plasseres? Det kan f.eks. være et utendørs område eller ved hytten, der internettet er av når dere ikke er der.

I dette tilfelle kan du med fordel velge et 4G overvåkningskamera. Som navnet sier, så fungerer det via 4G-forbindelsen i stedet for internett, og derfor kan det fungere hele døgnet og året rundt uten internett. Det er veldig smart når du vil ha et overvåkningskamera uten for hjemmet, men ikke vil begrense dine muligheter. Det finnes masse overvåkningskamera med 4G på markedet, som lever opp til en utrolig høy kvalitet og standard.