hårtap

Malt mann stryker hånden gjennom håret

Malt mann stryker hånden gjennom håret

Stryker du hånden for mye gjennom håret?

Håret er for mange mennesker et aldri så lite leketøy. Her er det vanlig praksis å ta hånden opp til tuppene som stikker ut luggen og kanskje spinne litt, dra i disse, eller kaste håret til siden. Uansett hvordan en stryker hånden gjennom håret, så er det mange problemstillinger knyttet til dette. Faktisk er det slik at når en gjør dette, så skader en det håret som en tar i underveis i denne prosessen. 

Det har seg sånn at det hårtap menn opplever er knyttet til mange faktorer, men en veldig unødvendig en er at vi røsker ut hårene som er der og sliter ned det som er. Dette gjør nemlig at vi taper hår vi på ingen måte trenger å tape, samtidig som vi sliter ned hårsekkene våre. Så hvordan skal en stoppe denne vanen? Vel, den beste måten er kanskje å finne seg et annet leketøy i arbeidstiden!

Vond vane er hard å vende

Det kan være virkelig tøft å vende en vond vane. Om du er av typen som stryker hånden gjennom håret i det daglige, så kan du kanskje tenke at vanen vil være umulig å vende! Det hele avhenger derimot bare av at du fokusere, og som nevnt ovenfor finner deg en annen ting å leke med. Det er tross alt trist hvis hårtap menn opplever skal koste store summer å fikse opp i, når en av årsakene simpelthen bare er lek!

Finn deg derfor en dings å leke med, hvorvidt det er en blyant, fidget spinner, eller andre ting. Eventuelt kan du jo også forsøke å redusere stresset, slik at du slipper å føle behovet for å leke med noe konstant!

Små dingsebomser, kombinert med god behandling for håret, kan i hvert fall være løsningen for en av de mest unødvendige grunnene bak det hårtap menn opplever i dag!