kontinentalseng

Kontinentalseng er sengenes konge

Kontinentalseng er sengenes konge

Det er ikke så rart at man kaller kontinentalsenger for madrassenes konge. Det er nemlig en seng helt utenom det vanlige som gir kvalitetssøvn og støtte med alle lagene. Her skal vi se litt på hvordan og hvorfor, så du kan vurdere om det er en kontinentalseng du er på jakt etter for bedre søvn. 

Et flott møbel

I tillegg til at en kontinentalseng gir god søvn, så er det faktisk også et utrolig flott møbel. Hvis du rep å jakt etter å få inn den luksuriøse hotellstilen på soverommet, så er det kanskje nettopp en kontinentalseng du bør velge. Dette er nemlig en høy seng som gir luksusfølelse, og man kan enkelt sprite den opp med en lekker sengegavl. Dette er en type seng som enkelt blir soverommets midtpunkt, og dermed så gleder man seg også til å legge seg hver natt. På https://www.bedrenaetter.no/senger/kontinentalsenger.html

kan du akkurat hva man mener når man sier at kontinentalsenger også er et flott møbel – i tillegg til å være den beste sengetypen. 

En god seng

En kontinentalseng er ikke bare flott, det er også en utrolig god seng, hvis man velger en kontinentalseng av høy kvalitet. Med en kontinentalseng, får man en seng med hele tre lag, og det er dermed ikke bare et eller to lag som gir støtte, men tre. Det er en rammemadrass som danner det solide grunnlaget for sengen, og i gode kontinentalsenger, så er det som regel både kvalitet og pocketfjærer også i denne basen, så man får støtte fra bunnen. Deretter er det fjærmadrassen, og her skal det være fokus på det man kaller komfortsoner, som gir støtte til hele kroppen. Jo flere komfortsoner, jo høyere kvalitet er det som regel på denne madrassen. Kronen på verket er en overmadrass med den helt riktige fastheten, som gir god støtte, kjøler og er fuktavledende.