frisør

Hvordan velge ny frisør?

Hvordan velge ny frisør?

I dag er det utrolig mange frisører på markedet, og uansett hvor du befinner deg i Norge kan du helt sikkert finne en i nærheten. Men hvordan velger man den helt riktige frisør, og hva skal du tenke over? Det absolutt viktigste er nok å velge en frisør du har tillit til, og det kan selvfølgelig være vanskelig å vite før du har vært på besøk. Bruk kundevurderinger på nett, personlige anbefalinger og lignende for å danne deg et inntrykk, og dra evt. innom de frisører som du finner interessante. Det anbefales ikke å velge utelukkende ut ifra prisen, fordi pris og kvalitet noen ganger kan henge sammen. Det er viktigere at du får en god service og en frisyre du er fornøyd med, enn at du får det til en lav pris – da trenger du heller ikke betale for å gå til frisøren så ofte.

Du bør også velge en frisør som ligger i praktisk avstand fra bolig, jobb, studie eller lignende, slik at det ikke blir alt for vanskelig å dra en tur forbi frisøren. Og så kan det være en fordel å velge en, der du raskt og enkelt kan bestille en tid uten alt for lang ventetid. Sist, men ikke minst, så kan du med fordel velge en frisør som har erfaring og kanskje tilmed ekspertise innen den behandlingen du ønsker – det gjelder særlig hvis du drømmer om noe veldig spesifikt.

Hos http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du finne din frisør i Tromsø, og her er du sikker på å få det absolutt beste innen kvalitet, service og velvære. De tilbyr et stort utvalg av behandlinger, og her kan du alltid bestille tid online, via app eller telefon. Besøk deres nettside i dag og les mer om deres tjenester, slik at du kan se om de er den helt riktige frisøren for deg.