rubiks kube

Hjernetrim som gir deg en utfordring i hverdagen

Hjernetrim som gir deg en utfordring i hverdagen

Hjernetrim er bra for deg, og heldigvis kan man finne mange former for hjernetrim som både er morsomt og som gir en god utfordring i hverdagen. Her skal vi se litt på hvorfor hjernetrim er så nyttig og hvorfor en rubiks kube er den perfekte hjernetrim for deg som vil ha en liten utfordring. 

Hvorfor hjernetrim?

Hvorfor trenger vi egentlig hjernetrim? Det er rett og slett fordi hjernen er akkurat som en muskel som må trenes jevnlig for å holdes vedlike. Den trenger noe å bryne seg på, rett og slett, og det kan være mange ting fra kognitive oppgaver til gåter og puslespill. Det er altså ikke uten grunn sudoku ble så utrolig populært for noen år siden, men det finnes mange måter å trimme hjernen på. 

Det finnes mange forskjellige kuber!

Det finnes faktisk et stort utvalg kuber, som er varianter av det vi kjenner som den klassiske rubiks kuben. Det vil si at selv om du er blitt utrolig god til å løse rubiks kuben, så finnes det flere kuber du kan prøve deg på. På mastercubestore kan du finne en rekke forskjellige kuber og lære deg hvordan de kan løses. Det er endeløse muligheter når det kommer til rubiks kuber og andre former for hjernetrim, men noe av det som er så smart med nettopp rubiks kuben, er at det er en ting du kan ta med deg og øve deg på uansett hvor du er. Dermed har du noe du enkelt kan leke deg med, og du trenger aldri å kjede deg.

Hvis du står fast med å løse en rubiks kube, så er det heldigvis veldig lett å finne guides på nettet som kan hjelpe deg. Det er nemlig mange måter å løse kuben på, og mange innfallsvinkler som du kanskje ikke har tenkt på enda. Det er også mange som finner fellesskap i å løse rubikskuber og utveksle metoder og løsninger.