rgb led strip

Finn stemningen med riktig lys

Finn stemningen med riktig lys

editorial

Det er mange måter å skape god stemning og hyggefaktor i hjemmet. Lys er et svært effektivt grep som det er lett å overse. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan bruke det på en smart måte. 

Bruk lys 

image

Du kan enkelt bruke lys når du skal skape stemning i boligen din. Det er enkelt å finne akkurat det du er på jakt etter, hvis du har funnet ut av hva du trenger og hva som skal til. Det er mange måter å bruke lys på, og det er viktig at du finner ut av hva slags stemning du vil ha i de ulike rommene i boligen din. Du kan enkelt justere og kontrollere stemningen ved hjelp av lys, og det er svært effektfullt når man bor i et mørkt land store deler av året. Da er det bra at man kan bestemme helt selv hvordan lysforholdene skal være, men det krever selvfølgelig at man vet hva man vil ha. 

Det kan være lurt å se litt på hvor du mangler lys, og hva slags lys som passer i rommet. Det er for eksempel stor forskjell på hva slags belysning man trenger og vil ha på et  bad enn i en koselig stue. Lys skal også være praktisk. 

Hvorfor velge led? 

Det er blitt veldig vanlig å velge led når man skal ha smarte og effektive lyskilder i hjemmet. Det er også en effektiv måte å lyse opp steder som er vanskelig å ‘komme til’ med en stor lampe. Med rgb led strip kan du enkelt lyssette mørke hjørner og områder i hjemmet. Da kan du enkelt sette fokus på det du gjerne vil vise frem i boligen din. Det er også en smart måte å bruke lys på når du innreder. Led er også svært energivennlig og pærene varer lenge.