tannlege

Bestill din neste Tannlegetime i Grünerløkka

Bestill din neste Tannlegetime i Grünerløkka

Selv om vi er midt i en pandemi, så betyr det ikke at vi behøver å ta mindre vare på tennene våre. Likevel er det er mange som velger å droppe timen hos tannlegen under lockdown fordi vi er redde for den potensielle smitten vi kan blir utsatt for. Men tennene våre trenger den omsorgen de fortjener uansett om vi er midt i en pandemi eller ikke. 

Personlig går jeg til tannlegen to ganger i året for å få renset tennene og liker å få en sjekk og en slags status på hvordan det står til med tennene våre og har akkurat bestilt min neste Tannlegetime i Grünerløkka hos tannlegen min. Jeg skal innrømme at jeg kanskje var litt bekymret først, men etter å ha ringt inn og hørt med dem, så ble jeg Vedlig sikker på at alt er gjort bra nok i forhold til å begrense og hindre smitte.

Det å gå til tannlegen er en viktig del av helsen vår og ved å booke din neste Tannlegetime i Grünerløkka nå vet du allerede at du har styr på tennene dine. For hvis det går for lenge kan ting rekke å utvikle seg til noe som eventuelt er både dyrere og mer omfattende å reparere igjen.

Invester i helsen din

Fordi tannhelse ikke er en del av det helsesystemet vi har i Norge, som er helt utrolig rart, så er det mange som ikke tenker at tannhelse er like viktig som vanlig helse. Det er ingenting som kunne vært lenger fra sannheten enn akkurat det.

Det er også mange mange som ikke kan ta seg råd til å dra til tannlegen fordi det er så dyrt, i og med at man ikke får støtte til det. Det burde være det samme å dra til tannlegen som å dra til legen, og det er så viktig å prioritere det, selv om det kan være en utgift man ikke har lyst på.